Tweedehandswagens

Tweedehandswagen aan eerlijke prijs
De investering in een occasiewagen of tweedehands lichte vracht kan bijzonder waardevol zijn, maar is niet altijd evident. Hoe weet u immers met zekerheid dat de wagen geen gebreken heeft en nog een poos meegaat? Wilt u waar voor uw geld ontvangen en een kwalitatief voertuig aan een eerlijke prijs, dan kunt u bij ons terecht.

De garantie van kwaliteit
Wanneer u bij ons een occasie koopt kunt u erop vertrouwen dat onze mecaniciens deze tot in de puntjes hebben nagekeken, van de banden en remmen tot de distributieriem en verder. Onderdelen die versleten zijn of niet meer conform met de veiligheidsnormen, vervangen we zorgvuldig. Ten slotte bieden we de wagen ter controle aan bij de keuring.

Ook na de garantieperiode kunt u op ons rekenen
Uiteraard bestaat er, net zoals bij een nieuwe wagen, de kans dat er zich een probleem voordoet na de verkoop. In dat geval kunt u zich beroepen op de garantie van 1 jaar die wij aanbieden. Na deze garantieperiode kunt u bovendien bij ons terecht voor het jaarlijks onderhoud of enige herstellingen. Bij Auto Repair blijven we voor u paraat staan, als loyale partner.

Ontdek hier onze tweedehandswagens.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x